2018-10-14 714 瀏覽
好耐沒去唱k 成班人book去安達ceo唱k玩下食下 點知咁耐沒去而家得彈沒讚 食物又差 款式又少 又唔抵 價錢唔化算唱k 再加自助餐 (沒時段分硬食埋通宵730-400) 仲要強制收Nuts錢 (每人$75一包30g 卡樂b薯片或蝦條,唔要都會照收錢) 盛惠每人34x 食物供應量不足有肉既小菜沒曬應該只會fill 一轉 魚可能6-9點都係同一條 姐係唔會fill燒烤除左茄子 帶子 菠蘿 會keep住燒到沒咩位燒之後 其他都唔會點加(三文魚腩一晚只會燒三舊 燒完就沒個d 亦沒見過佢燒其他野)食物質素都一般,唯一可以loop既只有老火湯飲品同以前一樣每人包兩杯普通野飲,但連好簡單既柚子蜜同檸蜜 都要省cost 落得個少少料 真係唔得掂服務態度係0 已經係平日去 我諗得幾間房生意 成班侍應都係黑口黑面 8點半到問仲會唔會燒其他野食 竟然話沒曬啦 之後幾個人係到傾計等9點完場自己執野倒瀉左湯水 抹完檯就算唔會抹地下😮難怪而家咁多人都情願番大陸唱🤦🏻‍♀️ 除左呢到方便同安全之外 諗唔到有咩可取
好耐沒去唱k 成班人book去安達ceo唱k玩下
食下

點知咁耐沒去而家得彈沒讚 食物又差 款式又少 又唔抵

價錢唔化算
唱k 再加自助餐 (沒時段分硬食埋通宵730-400)
盛惠每人34x

食物供應量不足
有肉既小菜沒曬應該只會fill 一轉
魚可能6-9點都係同一條 姐係唔會fill

食物質素都一般,唯一可以loop既只有老火湯

自己執野倒瀉左湯水 抹完檯就算唔會抹地下😮