2015-09-27 1454 瀏覽
一心再幫襯lee間野食個egg benedict,點知大退步!首先,個hollandaise sauce好唔得,個sauce好watery,好酸,跟住唔係用English muffin,用兩塊紙咁薄既包放係碟既另一corner,最離譜係隻蛋熟左!我本身話算點知老公叫佢換過碟,到第二碟,wtf,隻蛋又生得滯,我唔駛切,把刀一掂就成碟都係蛋汁,我彷彿從隻蛋到收到個垃圾廚師既message:你話熟丫嘛!而家夠生啦!!!我忍無可忍,出聲投訴,個staff問我要唔要再要多碟,梗係唔要啦!!!!!!!!!!!跟住呀垃圾廚師走出黎望左我好一陣,眼神好唔友善,做乜je!而家係你好唔professional,正如Gordon Ramsey講過最basic既野就越難掌握,你一日整咁多隻poached eggs,而家叫你整多次就整隻咁生既俾我,一係你發脾氣一係你垃圾je!!!整野食唔係靠你裝修靚d杯靚個presentation賴特別就叫好,你番去cooking school浸多兩年又好上youtube睇下人地點整又好,唔係欄出黎啤我兩眼就會進步呀垃圾!!!l塊包薄成咁成碟野收我$98,lee 間野值丁--

我忍無可忍,出聲投訴,個staff問我要唔要再要多碟,梗係唔要啦!!!!!!!!!!!跟住呀垃圾廚師走出黎望左我好一陣,眼神好唔友善,做乜je!而家係你好唔professional,正如Gordon Ramsey講過最basic既野就越難掌握,你一日整咁多隻poached eggs,而家叫你整多次就整隻咁生既俾我,一係你發脾氣一係你垃圾je!!!整野食唔係靠你裝修靚d杯靚個presentation賴特別就叫好,你番去cooking school浸多兩年又好上youtube睇下人地點整又好,唔係欄出黎啤我兩眼就會進步呀垃圾!!!l塊包薄成咁成碟野收我$98,lee 間野值丁-- 啦😡😡😡😡😡
Egg Benedict