孖啡—樓上鋪好大好舒服😌星期日同朋友諗住玩board game渡過一個休閒嘅星期日,一般嘅咖啡店都係主要以食物為主,要樓上舖先會可以無限時坐得咁舒服,一上到去有好多大窗,所以照明度好高,心情唔錯,個人覺得比較好嘅係可以直接喺枱面撳鐘叫職員過嚟,所以唔會有職員喺身邊行嚟行去,唔會好大壓力趕時間咁,感覺幾舒服,仲有好多board game玩,枱夠大玩 rummikub 同大富翁都唔怕,玩完之後就開始叫嘢食!🌼All day breakfast 🍳 有煙三文魚、薯餅、德國腸、茄汁焗豆、炒蛋、沙律、牛角包!全日早餐嘅標準配置都有齊晒,份量都好多,薯餅同德國腸好香脆又唔會太鹹,炒蛋都幾滑身,煙三文魚同沙律份量都多,唔錯唔錯!🌼卡邦尼意粉煙肉意大利粉 $92,跟餐包一杯$38嘅飲品,價錢以上補差價~ 呢個意粉都幾好食,唔會水汪汪,Creamy嘅感覺加埋少少煙肉都好香口,整體比較滑身濃郁嘅感覺,意粉質地唔會太腍,份量都幾多,同西餐廳水準有得揮!野飲叫左🌼蜜桃🍑紅茶同薰衣草花茶,下面有一個蠟燭可以俾你keep住加熱,所以玩好耐杯茶都係仲係熱嘅,仲有得叫職員加熱水,服務唔錯!埋單$237 過左一個又飽又
孖啡—樓上鋪好大好舒服😌

野飲叫左🌼蜜桃🍑紅茶同薰衣草花茶,下面有一個蠟燭可以俾你keep住加熱,所以玩好耐杯茶都係仲係熱嘅,仲有得叫職員加熱水,服務唔錯!埋單$237 過左一個又飽又開心既下午!