2012-05-07 374 瀏覽
真係離晒譜,呢間酒吧團購BBQ半任食,$138大大個字寫住超過10款美食,仲要加$47既服務費,叫其他野食都要加10%服務費,的野食真係幾美下,你睇完就知,唔使食都知。以下海鮮類每人只有2隻,其他可以任食。無海鮮任食甘都算啦,跟住個的任食先令你O咀,跌眼鏡, 任食為腸仔,魚蛋...........(參考5-10點)1. 蒜泥蠔------ 難食,蠔生,唔係熟,仲有加勁多既蒜泥蓋住。2.蒜泥元貝----- 的元貝細粒到,真係好似其他食評甘,(我屋企個的瑤柱都大粒過佢),味道真係麻麻,好燶,一陣味。3.燒青口----- 一般燒青口,唔係好食。4.鹽味蝦---- 一般蝦,細隻。5.東風螺----- 超級"UM" ,好有趙頭,似食香口膠。6.時菜 ------ 明明寫住係蒜泥炒菜,上黎個時原來係白灼,碟菜真係灼到黃晒,焾到無牙都可以食到,好大碟。7.魚蛋------ 普通,呢的小食好難會整得難食8.墨丸---- 普通9.雞扒---- 細件到呢....唔係好食。10.雞翼----- 普通11.腸仔-----普通汽水同啤酒任飲(只有青島啤)我地有一大班前去,我地叫左5

的野食真係幾美下,你睇完就知,唔使食都知。
以下海鮮類每人只有2隻,其他可以任食。
無海鮮任食甘都算啦,跟住個的任食先令你O咀,跌眼鏡,
任食為腸仔,魚蛋...........(參考5-10點)
3.燒青口----- 一般燒青口,唔係好食。
4.鹽味蝦---- 一般蝦,細隻。
7.魚蛋------ 普通,呢的小食好難會整得難食
8.墨丸---- 普通
9.雞扒---- 細件到呢....唔係好食。
10.雞翼----- 普通
11.腸仔-----普通
汽水同啤酒任飲(只有青島啤)

我地有一大班前去,我地叫左5支啤酒,飲左3支,有朋友再叫侍應要多幾支,怎知有個老細走過黎,
佢打量左我地張枱一陣,之後,就講,未飲晒,飲晒先再叫啦。
我一入黎就發現個老細不時打量我地張枱,
由於,我地多人,比較吵,朋友們都不時講的食物有的好咸,同埋少野食,同有的野真係好難食,
突然,老細就同我地講,佢地的野是買番黎架,係甘上下。

(心諗:甘即係想不負責,將的責任推晒上的食物上,甘係唔係代表你地無眼光兼無技術去整野食。)

間野的員工同老闆對於我們這班客,好似好想趕我地走,
明明團購時間寫,時間為6:30PM-9:30PM,
點知個老細就同我地講因為有人BOOK左場,要我地9:00走。
另外,我地個日去到都只不過得3台客,服務一般。

我想以很客觀去分析呢間野,本身佢係酒吧,好難會有特色野食,
但都不至於如此馬虎,搞團購招人入去食野,
甘真係有超過10款野食,但絕對唔係美食,唔係我地要求高奄尖,係呢間野無誠意,
求其整得野出黎就扮上流,整團購既目的唔係吸引多的人上去食野嘛嗎?
除左團購完都希望會有第二次的幫襯嗎?我一的都不覺得呢間酒吧係,趕客多的。

俾成$180食的甘既野,我寧願加多錢去食好既BUFFT,
真係多謝晒有甘好既招待,無下次,叫我再去,我會反面。

2012-05-05
用餐優惠