2011-09-24 39 瀏覽
同事係團購買左coupon,$24可以有一個雙併飯+杯野飲~好抵咁。前日先開始用, 立即去試下。lunch 時間預左爆晒, 好彩同事一早搵定位。見到個個都拎住d coupon 落order, 場面攪笑。因為太多人關係, d waiter 超忙, 我地足足等左十分鍾先有人幫我地落order.我要左個x燒油雞飯配熱檸茶, d 野超快上枱。上枱後好失望..........因為我地個d 明顯比隔離枱叫既正價雙併細左一半。x燒又切得細粒, 味道都ok既, 油雞真的超油, 只見雞皮不見肉, 失敗。飯超少, 汁超多, 失敗。最後我只係食左幾啖飯同d x 燒。><但同事既x燒燒鵝雙併比我好, 份量雖然都係少, 但d x 燒起碼大舊d 同靚d, 燒鵝得2舊但都幾好樣。其實我唔介意份量細, 最緊要好食囉!
前日先開始用, 立即去試下。
lunch 時間預左爆晒, 好彩同事一早搵定位。
見到個個都拎住d coupon 落order, 場面攪笑。
我要左個x燒油雞飯配熱檸茶, d 野超快上枱。
其實我唔介意份量細, 最緊要好食囉!
2011-09-23