2022-06-08 1247 瀏覽
睇咗電視介紹佢呢間懷舊飯店,打電話去訂位職員好好就會問我哋要唔要預留鹽焗雞或炸子雞,我哋就留咗半隻鹽焗雞,因為得兩個人,好想食炸子雞但炸子雞要全隻,我哋叫咗佢嘅招牌生炒骨,另外椒鹽魷魚,鹽焗雞非常好味道,好特別真係好好食,好滑好香,生炒骨真係要俾個大手指公佢,有人話佢啲嘢貴,當我自己食完我覺得係值比呢個價錢,真係出面第二度食唔到咁好廚藝,咁出色嘅舖頭真係希望佢繼續可以營業keep住,真係好難食到咁好味嘅生炒骨同鹽焗雞,我一直唔知乜嘢叫做念念不忘,好回味,食完好想再食,真係會好掛住,原來就係佢個鹽焗雞生炒骨,希望日後人多啲去食,可以叫多啲唔同懷舊菜式,師傅真係好掂👍👍👍👍👍
鹽焗雞
生炒骨