每逢有咩活動喺港島區,我都會有意無意過嚟一轉,唔單只係銅鑼灣㗎,就連去到金鐘我都要專登嚟一嚟再搭叮叮先安樂!你話真係特別超好食咩又不至於⋯只係一種情懷同埋風味,因為大排檔嘅特色真係唔係度度都搵到。已經食到啲夥計都認得我,做到老闆都退埋休,做埋顧問,今日竟然得到佢嘅寵幸,專登走埋嚟搭一搭我膊頭添⋯⋯好溫暖呀!之後雖然我都唔係第一次一個人自己嚟,不過呢種孤單嘅感覺已經冇第一次咁強烈,可能已經真係死咗心。一如以往嘅例牌奶油多一開4+火腿煎一隻蛋同埋熱奶茶!聽到都有啲悶,決定,下次要轉一轉自己個Menu先,係時候要改變其實之前曾經都有諗過唔再嚟,因為事實上佢嘅質素冇一開始我哋去嗰陣咁好食,本身整開做開嘅又退晒休,做開茶水嘅就走出去整多士,本身落開單嘅就走去沖茶(而家好似係人都識沖奶茶咁)所以質素就好參差囉,明明佢係以奶茶出名㗎嘛 不過又咁講,比起Cafe佢都仲可以閑閑地食到兩餐,而家咩都要自己真係要慳啲💔

莎拉Menu