今次絕對係為呢個而來啦! 四個就可以升級和牛海鮮拼盤, 有成8款食材, 每款食少少都圍番條數, 賣相已經超正, 開動先來榮螺, 手掌心咁大隻, 以為好難咬, 點知又嫩又彈牙, 超讚虎蝦, 手臂咁長, 蝦肉清甜, 蝦羔香滑, 淨係食呢隻都抵啦墨魚夠彈牙, 味道略淡, 但加上調味之後, 味道即刻提升, 我建議加少許鹽就OK和牛串, 大家自己試啦, 好好好好食食肉獸嘅我地點會唔點肉類呢,牛肩肉,黑豚腩片, 叉燒, 牛仔肉, 全部都靚仔喎你睇下D牛肩肉係咪好正呢, 呢間店個爐, 火力可加大同減少, 燒肉當然慢煮啦甜蛋&糯米雞肉棒又係必食之選, 甜蛋係我最愛, 而糯米雞肉棒, 燒完外脆中間軟內彈牙, 不用調味燒好就可以享用, 一定要試流心芝士年糕又係另一推介, 好似棉花糖咁, 小火就可以烤出金黃色外皮, 一個字, 鬆軟開番個大火, 燒好肉串表面, 我又轉中火, 火力由我地控制, 好快有得食, 唔識煮飯都無問題唔夠飽的話, 就要燒呢個豚肉漢堡喇! 真係手打豚肉, 好香口, 我覺得配埋一片蒜茸包一定仲正
榮螺
虎蝦
墨魚
和牛串, 大家自己試啦, 好好好好食
和牛串
牛肩肉