2018-06-20 599 瀏覽
父親節lunch time 週圍都好多人,間間餐廳爆滿,唯獨呢間冇咩人,完全唔洗等,大把位,幫襯完就知點解咁少人,同無人都好合理。先講服務態度,西面侍應香港好常見,呢啲餐廳都唔求咩服務,個位中年女侍應落單甩甩漏漏, 上餐速度慢過慢煮餐廳。叫佢抺個枱,因為見佢西面已經好聲好氣對佢講晒唔該,又講晒唔好意思,可能咁佢就得寸進尺,抺抺下將我成個餐推開,粗聲粗氣話未抺完,難得同朋友食飯想傾下計費事影響心情,第一次我忍佢,唔同佢計。隔一陣食食下佢又黎,我仲咬緊舊豬佢就一聲唔出就推開我份餐,差啲成份倒喺我身,我移返好佢又推,係咪傻㗎?基本常識禮貌都冇,叫佢唔好再整,我同佢講你可以講聲先,佢就啤住我,我成餐飯就俾佢啤住食物:$79 吉列豬等左勁耐,外皮脆但豬係完全無味既,唔知俾咁多椰菜做乜,無俾任何醬我,賣相唔靚冇影相。燒豬肉又係無味唔入味,靠點醬,白飯又係可以完全無飯味。呢個價真係俾多佢,仲要收加一。吉x家豚肉,白飯,同大x樂吉列豬扒,食物什至服務都好過佢 ,至少唔洗受氣。大家自行判斷,唔信我可以體驗一下,我就一定一定唔會再去!

隔一陣食食下佢又黎,我仲咬緊舊豬佢就

大家自行判斷,唔信我可以體驗一下,
我就一定一定唔會再去!