2018-11-25 6397 瀏覽
話說朋友生日,所以用佢website book星期六2:30。點知去到佢竟然話自己website 係壞的,book 唔到,叫我們一個鐘後來過但係其實 cafe 入面一個人都冇,唔知點解唔給我們入去!明知 website 懷就應該事先通知!好啦,一個鐘後再來過。一入到去就話入場費一個人 $85 包一杯嘢飲。飲品都係咖啡,茶等等基本嘢,冇乜特別。留意凍飲竟然 “唔可以少冰”, 而且勁多冰!好啦,念着同貓貓玩,但點知佢哋全部訓哂覺,冇訓覺果D就完全唔理人,有D好似想咬人!作為一間 cat cafe 應該至少訓練貓貓點同人溝通,這些是基本。 貓cafe竟然冇得同貓貓玩,而且食物偏貴,建議大家在銅鑼灣可以去其他有水準的 cafe! 失望!

失望!
2018-11-24