2023-10-03 447 瀏覽
新搬黎呢區住,突然想食雞蛋仔,記得有間係太安樓就運動完順路黎試下,黎到叫左個原味既,阿姐新鮮落蛋漿整,等4-5分鐘就攞得,等待中無野做都會周圍望下,途中見到D明星相都係好耐之前,然后見有個🥇係2012年既,再望望有原味雞蛋仔同心型雞蛋仔,格仔餅就加左朱古力同士多啤梨,感覺好似無咩新意,心型雞蛋仔好明顯係桌頭野,味道估計係一樣既,心諗今次有可能中伏,加上係呢個地方賣25蚊,查一下仲貴過某強記,然后加幾蚊仲食到我近期最愛伯爵茶味雞蛋仔。講返個雞蛋仔,阿姐整完問我係咪等緊,我攞到手個袋寫住係雞蛋仔首位,然后強調寫住勁香脆,我如常一啖咬落去,的確係幾香脆既,但就係無蛋味囉,簡單黎講只有一種脆既感覺,然后係唔好味既,算啦!新搬黎就一次,我剛買完仲有人一次買4底,如果係賣十幾蚊我估下次想食都會黎買,呢個價錢再買就真係要當自己係傻仔先得,忍唔住咁賣野都係寫返個食評比大家參考,大家要買有心理準備就好
外賣自取