餐廳: 雲桂香米線專門店
資訊:

2023-08-31 225 瀏覽
呢到係第2次黎食…上次11am,係等佢開門入去食…隔咗3個幾月黎,今次12點半黎,雖然未去到要排隊,但都已經坐無虛席👍🏻食物無湯熱拌米線 - $33我係嗌咗微辣,但完全一啲都唔辣..我上次食過微辣係有辣味…佢個面好香麻油味!👍🏻你問我抵唔抵食…其實呢個價錢,係荃灣廣場個邊都有,都大碗過呢個。不過大家口味唔同,各有千秋腩肉熱拌無湯米線其實我自己覺得呀下…加餸冇咁抵,$9腩肉..但好似本身個肉碎都少咗…不過嗌個小食仲抵😆😆😆上次個夫妻肺片覺得都幾好食。其他落單唔係順住去,佢記得就行過去,我舉咗手好耐,佢話收到一陣黎,結果冇咗回事。最後收銀同我哋落單…等等下,野食未到,本身已經係搭枱,我哋隔離個個食完走咗,然後呀姐話:麻煩你哋坐過個張枱丫,我哋一陣有幾個入嚟嘩😳聽到仲以為有大客添!過另一張枱唔係問題,但都抹一抹枱先啦🥴我哋都未算勁,有個食食下要同我哋搭😂好啦,啲嘢到啦,結果呀哥仔搵唔到我哋,我哋大聲嗌先話:乜調咗位又唔岀聲呀?我哋就回佢:係囉,調咗位又唔同你哋講,難為你地揸住碗麵繞場一周再另外一樣比較反感…有病就唔好返工,濁口水就入後場飲啖水先🥹冇帶口罩又不停:嗯嗯嗯、箝箝箝…我哋都快快手食

食物

無湯熱拌米線 - $33

我係嗌咗微辣,但完全一啲都唔辣..
我上次食過微辣係有辣味…
佢個面好香麻油味!👍🏻

腩肉熱拌無湯米線
不過嗌個小食仲抵😆😆😆
上次個夫妻肺片覺得都幾好食。

其他

最後收銀同我哋落單…

嘩😳聽到仲以為有大客添!
過另一張枱唔係問題,但都抹一抹枱先啦🥴
我哋都未算勁,有個食食下要同我哋搭😂

我哋都快快手食完走,因為岀面真係好多人排隊
2023-08-29