2016-06-17 1693 瀏覽
前幾日見到FACEBOOK有食評係推介醉雞,呢間又近我番工個度,即刻仆去試試我地一行二人各自各嗌左個醉雞(冰鮮)豬扒河,因為友人已經係第二次食佢話之前揀左新鮮雞,同冰鮮係冇分別,所以我地都嗌冰鮮醉雞(冰鮮)豬扒河($4X)點評:呢個係店家話推薦好食既,咁既然一場黎到就嗌呢個,賣相係唔差既先講豬扒,係好味既,好香口,唔會UN!!不過應該要分碟上囉,因為食得麵黎D豬扒都淋哂!!醉雞就.....得個樣,呀廚房呀姐斬左舊胸俾我,又「鞋」又咸,面個D都還OK,之後就越食越咸,食到後面就已經放棄,因為實在太咸總結黎講我覺得呢間係名過其實,同埋提醒各位食家避免LUNCH TIME去,排勁耐,而且嗌雞既時候係可以指明要脾(免費,隔離個呀叔係咁嗌,幾醒),冇特別指名咩部分既話分分鐘中伏!!
佢話之前揀左新鮮雞,同冰鮮係冇分別,所以我地都嗌冰鮮
醉雞(冰鮮)豬扒河
醉雞(冰鮮)豬扒河($4X)

2016-06-02