2024-04-30 638 瀏覽
呢間嘢食係好食嘅,所以都一再光顧,太子分店來過三次,旺角分店一次。 今天本來想去旺角,因為旺角店大啲同服務態度好啲,但發現旺角店已結業,好想食,所以去咗太子店。點咗下午茶雲吞麵加炸鯪魚球及熱鴛鴦,還保持到質素,很好,雲吞嘅蝦爽口,麵彈牙,煙韌程剛剛好,湯好飲,炸鯪魚球夠大粒,辣椒醬好味,仲有任食醃蘿蔔。之前食過及弟粥同炸油條都超鍾意,弱,粥底好綿,油條即炸,真心覺得這間店係好食才一再幫襯,但希望服務態度好啲,親切啲,講嘢唔好硬梆梆,唔好咁串,細心啲。有時真係唔怪得啲人北上消費,希望呢間唯一嘅店唔會被淘汰,其實太子附近都有好食嘅雲吞店,所以唔係淨係好食就夠,真心希望佢哋做好啲,開多幾間分店。
2024-04-30
  • 炸兩