本人一直都有光顧鍋心粥底,一直覺得性價比okay, 但今日既經歷令我同朋友都O晒咀,首先係我地坐樓上有兩個阿姐負責,其中一個阿姐上菜時,拎住張濕左既污糟紙掃過我既熟既食物同埋醬料,我即時叫停佢同佢講咁樣好污糟,佢就勁不滿既樣行開,之後佢就故意係我地食嘢傾計期間不停走黎話唔夠時間食,最後一次盡要勁串問我地: 連我EQ高既朋友都忍唔住同佢講我地盡有半個鐘,食淨兩三樣野唔通半個鐘食唔晒,同埋我地亦表明最後唔會食粥,之後佢就眼睥行我地,之後佢7:30派單比我地,派完唔夠一分鐘走黎我地依枱收錢又話趕時間,但靜係催我地依枱,無催其他枱,完全玩針對性。之後佢就故意大大聲同前面佢兩枱佢既熟客係度講我地,説話十分難聽。食飯食到比人當監躉咁真係第一次!!之後落樓下同負責人投訴,果個阿姐盡要走出黎鬧我地,負責人就話會同佢講就敷衍我哋。之後返到屋企盡要肚痛肚屙,真心建議想食依間餐廳既顧客認真考慮一下其他良心食店!
本人一直都有光顧鍋心粥底,一直覺得性價比okay, 但今日既經歷令我同朋友都O晒咀,首先係我地坐樓上有兩個阿姐負責,其中一個阿姐上菜時,拎住張濕左既污糟紙掃過我既熟既食物同埋醬料,我即時叫停佢同佢講咁樣好污糟,佢就勁不滿既樣行開,之後佢就故意係我地食嘢傾計期間不停走黎話唔夠時間食,最後一次盡要勁串問我地:[其實你哋知唔知食到8點。] 連我EQ高既朋友都忍唔住同佢講我地盡有半個鐘,食淨兩三樣野唔通半個鐘食唔晒,同埋我地亦表明最後唔會食粥,之後佢就眼睥行我地,之後佢7:30派單比我地,派完唔夠一分鐘走黎我地依枱收錢又話趕時間,但靜係催我地依枱,無催其他枱,完全玩針對性。之後佢就故意大大聲同前面佢兩枱佢既熟客係度講我地,説話十分難聽。食飯食到比人當監躉咁真係第一次!!
2021-06-15
  • 針對顧客