十足滿足我既午餐體驗,喺這家餐廳試咗幾樣菜,真係食到心都暖笠笠。首先,個All day breakfast,食到我心花怒放🌺。特別係果英式早餐,個炒蛋滑溜溜,食落去就好似食緊絲綢咁滑,賣相靚仔又足料。薯餅邊到金黃鬆脆,一咬落去即刻爆香,啖啖滿足感!煙肉咬落有嚼勁,又唔會過鹹,簡直就係環球美食既精髓!而且佢哋個茄汁豆,甜中帶點酸味,食完之後個嘴邊仲停留住個香味。食埋個日式咖哩豬扒飯😋,嗰塊豬扒煎得均勻得嚟,又香又彈牙,與微甜嘅咖哩醬混合,直接挑戰我嘅味蕾。而且佢嘅配飯,飯粒分明得黎又夠熱勁,每一啖都伴隨住咖喱嘅溫潤,暖笠笠咁入心肺。最後,個白桃果醋提子氣泡飲🍑,酸酸甜甜,喺飽餐一頓後提提神,完美收尾!食完之後唔單止胃口滿足,連心情都跟住好起嚟,下次仲要黎試試其他美食!