本身個日係想去屯門neway的,但臨時想食得好味d,就去左港晶喇..因為臨時轉地點,我地遲左,3點先去到,由3點唱到7點半...今次轉地點係冇錯的~田螺辣辣地好味..炒烏冬好食哦,炒飯普通..三文魚刺身.,嘩~好新鮮丫~^^扇貝多肉配ok多粉絲,炸麥樂雞同炸魚手指,encore左一rd~什果賓冶,解渴加好飲~其實我本身麻麻地鍾意食水果,但佢今次既水果,係樣樣都好好味,特別推介係桃加荔枝~見到有個類似樹皮出面包住既野,見幾特別所以試下,裡面係茄汁薯蓉,我麻麻地茄汁,不過佢都整得好好食~勁..本身仲想試燒生蠔的,燒緊生蠔的伯伯說要等8分鍾,我地再出去個陣已經比人拎哂,有d失望不過佢之後燒既三文魚肉,決定要等下..我妹行埋黎,伯伯都有比一碟,一碟有3大舊,我又有拎一碟,好多唷~食落去半生熟的,入口即溶,簡直可以用齒頰留香黎形容,好味到呢全晚唯一普通的只有藍莓芝士蛋糕,改善這樣都完美~^^

田螺辣辣地好味
..炒烏冬好食哦

全晚唯一普通的只有藍莓芝士蛋糕,改善這樣都完美~^^

2014-06-30
  • 燒三文魚肉