約左親戚,2家人食飯,因為無訂到位,得呢間有位,結果真係等好耐,懷疑廚房係未得1個人乳鴿: 皮好脆,但無味肉,味道ok,但如果鍾意少少肉嘅朋友,可能唔like桶蠔叫左2款,一份係姜葱蠔煲,另一個則係類似泰式果d,蠔又大又多,而且好鮮甜,好嫩好味全晚最好味呢2個龍蝦伊面隻龍蝦有味,好明顯係死左一段時間,同經理講,照例解釋,親戚都做左幾十年飲食,信個經理至奇燒雞:超一般,可以唔好叫咕嚕肉:正正常常,同大家平時食嘅一樣,無驚嚇亦無驚喜牛肉炒飯: 好香,牛肉味入曬飯到,仲有好香葱頭味,而且個煲係好熱咁上,你食左炒飯,轉頭食埋飯焦,比個like佢聖子:等左好耐都未來,催左單之後,一陣先話得8隻聖子,我地ordered9隻不過聖子真係超級大隻,蒜蓉又超好味,炸的好香濃,粉絲吸曬聖子同蒜蓉d味,聖子啱啱熟簡直perfect條魚:等左個半鐘先上……都好彩幾好食,起碼係新鮮,個魚頭我食左好多膠質大部分食物味道都可以,但我地應該唔會再去,龍蝦明顯唔新鮮,炸完再煮都好大陣味,可想而知未炸時壞的幾緊要,唔好食係1回事,但專業操守都好緊要

全晚最好味呢2個
龍蝦伊面

燒雞:超一般,可以唔好叫
咕嚕肉:正正常常,同大家平時食嘅一樣,無驚嚇亦無驚喜
牛肉炒飯:
簡直perfect