味道同太子深水埗分店有出入,湯底淡口 得個油字 薯粉煮唔透 炸菜唔爽口。服務態度非常差 一入到去冇人帶位 係門口唔理你 坐低點完單後 問店員要杯水 店員告知我自助 個頭倒完水 一轉頭個位俾人坐咗。 咁我自己就轉左張枱坐 餐點叫左一碗酸辣粉另加涼拌海帶絲 店員理解成加海帶絲配菜落碗粉到。。 。單係經理落既 同店員講解後話會跟進 十分鐘後上枱既"涼拌海帶絲" 竟然將本身碗內既海帶放到小碟內加啲辣油. 我發覺既原因係 因為碟海帶絲有酸辣粉裏面既肉碎同炸菜😀 其實平時有食開既 太子鋪頭真係唔係呢個味 又或者係我心情俾此店既服務態度影響到食龍肉都冇味🙂 好失望 一定唔會再食馬鞍山呢間分店.
2020-10-19