2024-01-19 91 瀏覽
圍住一碟熱辣辣嘅麻辣牛肉飯,心情都隨住味蕾叫好🤩!加藤屋嘅牛肉粒粒分明,呢啲牛肉,真係夠哂嫩,夠哂滑,夾埋啲小小辣嘅醬汁,喺我口腔入面開Party!喂,唔通你以為只係辣咗個名?冇嘅,呢啲辣椒粒粒都係揀咗喇,香辣得黎又唔會攪到你火燭口,真係夠晒心思!再嚟講講佢哋嘅炸物—旋風薯棒好得嚟,又熱哂、又脆哂,完全就係心動嘅第一口感🥰。咁你以為呢d出面容易撈到?錯!加藤屋出品,非市面凡物可比擬,每條薯棒都好似係專登為你一棍棍炸起,一臉「我最正」嘅樣!飲品我就揀咗杯靚靚嘅凍檸樂,涼爽得滯,解渴之選!直情,呢餐飯食得我心花怒放🌸,加藤屋,我一定會再嚟!下次要帶埋啲街坊黎,一齊開心食好西!