2017-07-03 449 瀏覽
夏天嘅Weekend嚟淺水灣要預左人多,12點幾嚟到好彩唔洗等太耐。the pulse啲西餐好似間間都差唔多樣、食差唔多野,classified呀the coffee academics嗰啲周圍都有,就揀間未見過架啦。價錢都係咁上下,食物只係最普通嘅野,搵樣特別啲嘅都冇。呢個藜麥沙律,淨係得啲greens,加兩條蘿蔔同幾舊橙,得個酸字,我估係落檸檬汁?總之好寡好冇層次,明明藜麥沙律可以好好食,好彩唔係第一次食藜麥,如果唔係會俾呢個沙律嚇怕。味道最正常係呢個,但只係暖暖地,唔係即炸。個bagel好細個,包好靭,燻牛肉係黑色一片片肉乾咁,又冇乜汁,鞋烚烚乾爭爭,都幾難食。埋單四舊水,以地區、裝修嚟講係合理價錢,但食物咁嘅質素,好難有翻頭客。

價錢都係咁上下,食物只係最普通嘅野,搵樣特別啲嘅都冇。

味道最正常係呢個,但只係暖暖地,唔係即炸。