餐廳: 雲桂香米線專門店
資訊:

2024-03-11 107 瀏覽
呢間雲貴香米線專門店,係新墟仁政街,即廚房佬餐廳隔離,大福珠寶對面,距離新墟街市同市中心都好近,由屯門站行幾分鐘就到。雖然呢間米線開咗好多年,但內籠裝修算乾淨企理。附近人流好旺,不過我住屯門咁耐都無食過。今次經過就入去試吓。我叫咗一個腩肉小鍋米線(中辣),加埋一杯凍檸茶,埋單嘅價錢係46元。價錢合理。米線口感還可以,冇太軟太硬嘅感覺,個人認為湯底夠辣,但略微有少少鹹,份量好足夠,配料都算多,味道不錯。至於飲品,就係一杯普通嘅凍檸茶,冇什麼特別嘅地方。值得讚係幫我落單個姐姐好有禮貌,服務態度好好。呢間米線店係一個值得試下嘅地方,特別係如果你係屯門嘅居民。食物質素唔錯,服務態度亦好好,價錢亦合理。有機會嘅話會再幫襯。

至於飲品,就係一杯普通嘅凍檸茶,冇什麼特別嘅地方。
值得讚係幫我落單個姐姐好有禮貌,服務態度好好。