2016-05-09 1651 瀏覽
熊本A5和牛蛋包飯 $138 另加韓流心蛋$18.好貴既一個蛋包飯 加流心要$18仲要加一 😓會唔會貴左少少 貴都唔重要 食完真係覺得唔值😓.友人成日話好食 所以我係有期望架❗️揀左芝士汁因為較為切合 一上台店員會係你面前界開隻蛋 然後我就發現原來咁就叫流心🙈叫半熟蛋應該會較為合適.落左紫菜粉就開始食用 蛋係幾好味炒得幾香有牛油味 但係個和牛炒飯就好淡味 只不過係一個普通炒飯 d和牛仲係好un 乜和牛唔係入口即溶架咩😕.如果個飯唔撈汁我覺得好難入口😓作為蛋包飯專門店 我覺得有點名過其實 建議多下功夫.串燒牛魔王 $65.叫左d小食 就係圖中既牛串燒同忌廉蟹餅 唔平架 加埋都成舊水 蟹餅超普通又細舊唔值$20粒😂 至於個拼盤完全係牙力既表現😂.望落燒得幾靚 第一次食串燒冇檸檬汁🙋不過唔緊要啦 我係品嚐牛肉既鮮味😐首先食入口係牛舌 普普通通 冇肉汁🙈然後牛柳牛筋個兩串完全考驗我牙力😭除左煮得過火仲有味道冇特別😂仲貴過新年街邊食串燒.主打日式但串燒整到咁實在大扣分.
熊本A5和牛蛋包飯 $138 另加韓流心蛋$18
串燒牛魔王 $65