餃掂手工餃子雲吞專門店

Nom Nom Dumpling
平時諗唔到食咩真係鍾意食返我嘅Comfort Food就係餃子🩷 一直都好鍾意呢間餃子店原來係銅鑼灣有間分店🤣比起其他分店坐得更加闊落同舒服🥰今日黎食返一個Late Lunch☀️無論煎餃同埋同湯餃都係一如以往地出色😛⭐️ 至尊松茸豬肉餃 🐖松茸提升咗豬肉嘅鮮度🍄令到豬肉冇咁單調🤪黃金嘅顏色配上辣醬口味好配合🌶️ 仲配上一碗招牌嘅狀元九鼎湯🥹真材實料熬製而成飲落好有滋補感⭐️ 大滿貫素餃 ☘️想食得健康啲可以試吓素餃🫶🏻有豆乾冬菇紅蘿蔔等蔬菜🥕 估唔到素菜都可以做到咁清甜💚⭐️ 元貝豬肉餃 🐚⭐️ 大白菜豬肉餃 🥬大白菜豬肉餃就比較清有種懷念家庭嘅味道好溫暖💛 乾瑤柱又提升咗豬肉嘅鮮度🌊有種淡淡既鹹香好有特色⭐️ 自家製山楂雪梨水 🍐⭐️ 豆漿 🥛山楂雪梨水清甜甜度好自然🍓 酸微微好解渴而去又清熱🤗
至尊松茸豬肉餃

⭐️ 至尊松茸豬肉餃 🐖