2023-08-15 90 瀏覽
蟲二另加一服務費味道評分:☄️(highest_surprise)/☀️/🌤(pass)/⛅️/💨(lowest)一汁三菜便當每一個便當都配有杞子醬油飯、温泉蛋、高湯、配菜、焙茶(熱),全部都好好味餐廳好貼心有個牌仔教我地點樣食用呢個餐👍🏻過來人經驗之談:高湯落適量就好🙃☀️(C)烤芝士漢堡扒配海苔肉鬆 $150漢堡扒是由雞牛豬肉製成,食落就偏似雞既口感~比較淋&滑~有兩大塊!芝士係放喺漢堡扒的上面,本身仲以為會放入面流心添🤫😂☀️(D)清酒醬燒鰻魚 $165一條完整的鰻魚🤤打卡一流~清酒唔係好食得出,但個醬燒係做得唔錯的👍🏻🌤 海鹽醬黑啤包條 $68好特別,鹹鹹甜甜咁🙈feel到有落心思去整❤️‍🔥最後520埋單🤫so sweet💓❤️‍🔥雖然個價錢少貴,但成個set咁食會覺得好grand,唔係隨便的一餐💨超趕住收枱,都食完d配菜就拿拿聲收走,如果好多人等緊,我都理解,但明明有一半吉位,我就有d嬲…❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥既然你睇到尼度,不妨比個like & comment & follow @gulugirl102 ~話比我知你有睇,比啲動力我丫❤️‍🔥最後既最後,口味尼家野因人而異啦~
蟲二

清酒醬燒鰻魚

☀️(D)清酒醬燒鰻魚 $165
海鹽醬黑啤包條

🌤 海鹽醬黑啤包條 $68
好特別,鹹鹹甜甜咁🙈feel到有落心思去整

❤️‍🔥最後520埋單🤫so sweet💓

❤️‍🔥最後既最後,口味尼家野因人而異啦~
烤芝士漢堡扒配海苔肉鬆
清酒醬燒鰻魚