以前喺尖東呢頭返工,都會經過呢間日本野鋪頭,但成日啲人我都排到上地面,今日見唔使點排隊,就去試吓啦😍😍佢入邊嘅餐具都好有特色,筷子圖上面都有漫畫教你點樣去食雞翼,睇唔明唔緊要,餐廳有另一張用中文寫嘅雞翼說明書,好貼心啊!😆😆我哋唔係話特別肚餓,所以就嗌左少少野,夢幻雞翼五隻$48 ,炸芝士$48 ,同埋一個豬肉鐵板燒$108首先雞翼好快上枱,唔好睇佢細細隻,都幾多肉,而且佢打得好好,調味又好味,唔經唔覺好快就食晒,有少少醬油味加調味粉,真係幾好味😋然後上枱嘅咋芝士就不過不失,都炸得幾好,唔會話好油膩,芝士就無乜拉絲效果臀肉鐵板燒上枱嘅時候有大約五六片豬肉,加上好多好多好多嘅蔬菜,雖然佢話鐵板燒,但其實個底係有湯汁嘅🤪大概煮左5分鐘之後,菜都開始軟身啦,我幾中意佢個湯底,少少辣,好啱送飯,而且佢嘅豬肉應該係日本產豬肉,食落都特別好味啲🥳🥳

夢幻雞翼

炸芝士