2021-05-11 1897 瀏覽
去食五點半食晚市時段,只需要175蚊加一服務費就可以食用兩小時放題👍由於一早已經經openrice訂位, 因此並不需要等好耐位就可以安坐於店內😊一埋位第一時間當然係點嘢食啦,食物好快就送到嚟,而且亦都冇咩漏單嘅情況 ,呢點係好值得讚賞嘅👍 最鍾意食佢哋嘅黃金帆立貝,真係好香好好食。粒帆立貝好大粒,連埋舖係面嘅沙律醬非常之香口,一啖食落肚非常之滿足❤️唯一缺點就係比較油膩,如果減緊肥就唔推薦食啦😉 另外亦有鰻魚,味道都幾唔錯,但係份量就細咗少少🤔出面自助吧亦都有好多嘢食可以選擇,包括一些海鮮類產品例如蝦 .蜆 .螺等等, 味道亦都非常之唔錯👍自助吧亦都有好多其他嘢可以攞,包括咗湯,佢哋啲湯熱辣辣,而且味道好足,所以好推薦飲下😉另外出面仲有一啲前菜,例如日式螺肉,中華沙律等等。飲品方面亦都有好多選擇,大大嘅落地櫃成幅牆咁大,相信你要飲咩都基本上會有,甚至連啤酒都有幾款選擇㗎😊另外我最推薦佢哋嘅梅酒,真係非常之好飲👍第二樣我最推薦嘅食品就係吉列炸蠔 ,雖然佢哋嘅炸漿都幾厚下,但勝在熱辣辣,而且非常之脆口, 一啖咬落去, 炸蠔嘅汁甚至會滿溢於口腔之中, 非常之正👍 裏面亦都有好多壽司類食品,

裏面亦都有好多壽司類食品, 當然唔少得我最鍾意嘅花之戀壽司啦❤️花之戀壽司味道幾好,而且細細粒方便我哋可以唔使咁飽肚 ,等我哋個胃有多啲空間容納其他美食吖嘛👍

呢個係辣醬嘅蝦, 原本係諗住食黃金大蝦㗎,即係鹹蛋黃醃製嘅大蝦,但去到嗰日唔知咩原因冇咗得返呢個😩唔太推薦大家食,個人覺得味道麻麻而且非常之辣👎畀番鹹蛋黃大蝦我呀😭

佢裏面刺身嘅選擇其實好多,之前如果刺身嘅份量嗌得多仲會有啲乾冰喺度噴煙好靚㗎 ❤️但唔知點解當日就冇咗呢樣嘢🤔但唔緊要啦食物先至係最重要,個人比較鍾意佢哋嘅刺身包括希靈魚,三文魚,帶子,呢三款刺身我覺得非常之好食👍

炸蟹鉗較為普通,亦都唔夠熱👎

個人好鍾意佢哋嘅牛舌, 加埋啲檸檬汁非常之美味。牛舌味道非常之香,而且唔會非常之刃,唔會話好難咬。個人嚟講非常之鍾意👍唯一缺點係牛舌嘅份量每一次嚟得都唔同,有時會非常之細塊,有時就會係適中份量,呢啲真係靠運氣啦🤣

雪糕方面有haagen dazs雪糕,限量每人一杯嘅啫👍但係有幾款口味可以選擇,外邊亦有個雪櫃放住幾款唔同嘅雪糕或者雪條,但個人對於冰櫃裏面嘅雪糕雪條興趣不大🤣

整體而言今次嘅用餐體驗十分良好,中間朋友因為遲到遲咗入餐廳,但職員願意將我哋原本食到七點半放寬畀我哋食到八點,處事非常之彈性,我個人覺得非常之好👍 環境方面都算乾淨,唔會話好污糟👍 食物質素亦都唔錯,上菜速度快👍職員亦非常之有禮貌👍