一年四季都鍾意食打邊爐既我,生日又點少得個爐呀?今次一共6個人黎打邊爐,一坐底,例行公事,調好自己碗豉油先然後再揀湯底,叫左一個白玉翅雞鍋,放係個爐度等2-3分鐘,就有店員為我地每人分一碗湯,湯味夠濃且甜,飲完湯,店員就上黎加水。雪花肥牛粒,識食一定係食佢,肥牛粒最易吸收湯料精華肥牛,相信係好多人心目中的我最喜愛的火鍋配料。黑松露餃,非常好食,估唔到黑松露可以有咁既食法,一啖咬落去立即食到滿滿既黑松露味道!鵝肝墨魚丸,鵝肝入口即融,唔駛任何調味都己經鮮味十足,比夠5粒星!玉簪蝦丸,特色之作,雖然我平時唔食青瓜,但今次兩者混合之下口感同味道都唔錯!其他食物隨影:==============================總結而言,大滿足!!!!!!!今餐生日飯絕對係抵食!!!!!!!今次選擇既丸、餃類偏多!!!!不過都絕對無問題!!!!!
一年四季都鍾意食打邊爐既我,生日又點少得個爐呀?

今次一共6個人黎打邊爐,一坐底,例行公事,調好自己碗豉油先

雪花肥牛粒,識食一定係食佢,肥牛粒最易吸收湯料精華
肥牛,相信係好多人心目中的我最喜愛的火鍋配料。
其他食物隨影:
總結而言,大滿足!!!!!!!
今餐生日飯絕對係抵食!!!!!!!
今次選擇既丸、餃類偏多!!!!
不過都絕對無問題!!!!!
2015-07-29
生日