2020-12-15 5537 瀏覽
呢間係小編其中一間好鍾意❤️的餐廳 除左野食好食之外 餐廳歐陸式的環境令人有種置身係外國一樣的感覺🥳 而且定價不高 份量又大 好適合放工同同事去Happy Hour🍻 或者同朋友聚會的地方 好值得推介 👍🏻💯燒烤豬肋骨-Schnitzel and Frites ($195)豬肋骨醃得非常入味 燒烤醬酸酸甜甜好開胃😋 朋友話唔會好酸🤢 完全接受到 怕酸都可以食到 肉質淋 不用用力切已經可以脫骨 啱晒我呢個無牙婆👵🏻 另外值得一提係蘋果沙律🥗 好爽脆好fresh 而且可以解膩 仲有就係番薯條🍠 新鮮炸起熱辣辣 推介👍🏻👍🏻👍🏻招牌忌廉青口鍋🍲-Frites House Mussels (1/2kg/$245)呢款係餐廳的招牌菜 基本上每枱客都必點😆 除左忌廉 仲有Hoeaagarden🍺 喇沙 白酒🍸 蕃茄🍅 地中海得味 真係花多眼亂🤩 青口肥美肉厚😍 而且大大粒好juicy 另外配上粗薯條同酸種🍞包 可以沾汁食 非常惹味 真係食到停唔到口🤤