2020-07-18 2167 瀏覽
好啦,第一次寫食評就寫俾呢間餐廳。話說叫外賣,夏天想食清淡D所以兩人叫了牛肉紫菜包飯同韓國冷麵。送外賣時間算快,約半小時便到,但打開冷麵盒一!股!酸!臭!味!麵的配菜只得可憐的半隻蛋、一片肉、幾塊青瓜同出奇地多的醃蘿蔔,麵本身已經凝固成一餅野。呢碗野盛惠$108。至於牛肉包飯,只能話放得入口,超級市場熟食部賣的$4x都好食過佢。一般食開的韓式紫菜包飯都有的基本配菜呢度居然無出現,取而代之有西生菜同蟹柳,味道普通但起碼唔「宿」,兩個人的晚餐唯有靠佢,盛惠$78。我自認一直係個卑微的食客,唔要求餐廳幾高水準,我夜晚叫外賣無非想醫肚,大佬你俾啲咩黎,我覺得自己慘過做狗。。。大家如果要選擇食呢間請三思,先評估一下自己可以承擔幾多風險,試定唔試,食得落先好試🙏
好啦,第一次寫食評就寫俾呢間餐廳。

外賣送餐