2014-09-25 2898 瀏覽
火井火鍋,可能係全世界最好食既火鍋。呢間餐廳唔單只用料正,湯底也絕不馬虎。識叫一定係叫火井招牌火鍋做開頭,如果食到辣的話一定要試下個麻辣火鍋,食完真係會辣到識飛LOL 不過好抵讚的係佢的麻辣唔單只係淨麻或者淨辣,兩者的味拿捏得好好,加上食落好香!講完個湯底,講下d火鍋配料先。講火鍋配料,火井可以算講得上係世界級,尤其係牛類方面,有幾特別都有,無論係牛波子、牛歡喜,所有特別而又食得落肚都有得你叫!另外無論係蝦滑、魚滑等都非常出色,因為食落真係好滑,其他地方的火鍋配料都冇咁正架!食得火井既你,記得一定要叫番枝啤酒啤啤佢,咁先夠過癮!呢度係逐碟計,預每人消費250蚊到,不過野食真係超高質,絕對物超所值!不過希望佢會盡快推出任食優惠啦!我會再黎幫襯架!!!
火井火鍋,可能係全世界最好食既火鍋

不過希望佢會盡快推出任食優惠啦!我會再黎幫襯架!!!