2023-06-03 232 瀏覽
大圍市中心內街有好幾間Cafe小店 頗適合週末同姐妹👭Chill一Chill 傾下計打下卡 今次選擇左一間有樓上角樓的Summer Ice 可以享受一下鬧市中的片刻寧靜 基本上點餐和自助餐具🍴/斟水水區都係地下 可以一次落單拎齊野先上一層 我地點左兩個窩夫🧇和一杯茶飲🧋士多啤梨乳酪藍莓夾心窩夫由多種生果 (香蕉🍌莓果 士多啤梨醬)組合的窩夫配搭 窩夫亦甚有驚喜 內裡有芝士乳酪 口感豐富 而且配上水果輕盈清新 加上雪糕甚為滿足😆京都小山園抹茶咖央麻糬窩夫咖央麻糬窩夫比較少見 但入口毫無違和感 麻糬放入窩夫之中 煙煙韌韌 甚有口感 而選用京都抹茶雪糕 茶味香濃幽香 係抹茶控不二之選🤣Hojicha latte焙茶味香濃 口感嫩滑 感覺清爽 凍飲都係一款夏日消熱之選✅今次的Cafe 小店係窩夫整法上別有特色 而且消費都係百元以下 價錢親民相宜💕

我地點左兩個窩夫🧇和一杯茶飲🧋

士多啤梨乳酪藍莓夾心窩夫