2013-04-29 524 瀏覽
早排用TableMap訂過幾次自助餐同晚餐,換到一張Crumbs嘅coupon,加上聽聞佢嘅乳酪味道好正,所以好想去試一試。 由於Crumbs太少分店啦,咁啱去開旺角,終於至可以食到! 買咗2杯大size: 1. ~~藍梅/crumbs house/Chocolate Brownie/綠茶mochi~~ 味道好夾,mochi煙煙韌韌,house好香肉桂味道兼脆,份量0K多,好好味! 2. ~~芒菓/士多啤梨/楓糖香蕉/crumbs house~~ 可能house太搶味,芒菓變得多餘,當堂失色,下次唔會點啦。當日見賣剩得2片香蕉,一心想住會見到個店員添番d落去啦 ..... 點知 ?????? 佢就咁畢埋嗰2片薄薄嘅香蕉落去,仲要係咁猛刮至有幾滴楓糖 ?????!!!! 我完全睇唔到有楓糖,更加食唔到有楓糖味道囉 !一心想食多人推介嘅楓糖香蕉,點知攪成咁?仲要呢杯份量又少, 簡直豈有此理!****我認為對顧客唔公平,仲好冇誠意兼冇服務態度囉!杯乳酪完全唔係平架! 第一杯,因為係一路行一路食,冇乜溶到。但第二杯,就行咗幾步路至上車,所以食時都開始溶啦。 第一次食,雖然覺得好好味,但就

由於Crumbs太少分店啦,咁啱去開旺角,終於至可以食到!

買咗2杯大size:

?????? 佢就咁畢埋嗰2片薄薄嘅香蕉落去
!
一心想食多人推介嘅楓糖香蕉,點知攪成咁
?仲要呢杯份量又少, 簡直豈有此理!

第一次食,雖然覺得好好味,但就有d唔開心囉!不過,下次都會再食嘅。
下次幫襯另一間時,希望唔會再遇到呢d咁嘅對待啦!
2013-04-28
外賣自取
$27 (其他)
  • house crumbs
  • green tea mochi