2011-11-29 12 瀏覽
一個星期一六的下午。。。同媽媽出開CWB, 提議去一風堂。我之前已經去咗TST朝拜, 咁見CWB開, 都想去睇吓咩環境。一出"車立", 好多人。。。不過。。分唔開係等一風堂的人定等元氣壽司。。。哈哈。攞飛仔。。。。機械操作。。。仲要輸入電話?!?!哈哈。原來。。。。喺就嚟到你的號碼時。。。會打比你。。。叫你預備。。唔好再走開。。幾好喎。。。個system。出奇地。。。星期六的下午。。。唔多人。。。等咗5分鐘就有了。食物:叉燒包:上次在TST無食, 今次一定要試。好味, 多汁, 同個包好"夾"。。一風堂豚骨(走蔥):好香, 麵好食, 湯好似, 不過就得2片叉燒。。。唔夠喉。。哈哈。加玉子一隻:糖心的, 正呀。。

攞飛仔。。。。機械操作。。。仲要輸入電話?!?!哈哈。

食物:

加玉子一隻:糖心的, 正呀。。
一風堂豚骨
2011-10-08