2013-10-31 118 瀏覽
按著上次還不錯的回憶..這次特意再臨..今次係lunch time時間..店內同樣不太多人..不用等位~首先當然先點了一直很回味的忌廉千層薯..這次是午餐..所以是配以肉醬千層麵..Mr. Lee點了忌廉茄子燒雞焗飯..餐飲分別點了上次遺憾地賣清的凍、熱朱古力奶。很期待的忌廉千層薯配肉醬千層麵..不失所望.. 千層薯幼滑又分明的口感和香香的忌廉味..確實是一試難忘..而千層麵亦不遜色..調味得宜..不會太濃太酸~忌廉茄子燒雞焗飯亦相當出色..可能我愛忌廉的味道和口感..這個飯的味道正合我心意..茄子初初感覺不太夾..但食到中段發現它起了解膩的作用~朱古力奶是店舖的推介之一..上次賣清了有點遺憾..今次特意點了一凍一熱..可惜大失所望..完全無奶味之餘.. 朱古力味亦極淡..epic fail~Overall: 食物質素唔錯..雖然份量不多..但都夠飽..不過始終較少顧客..希望能一直堅持..下次會再來~
忌廉千層薯配肉醬千層麵
忌廉茄子燒雞焗飯