2023-11-11 298 瀏覽
見好多Like 就去試下 👀 由於好中意火炙, 試左兩款丼燃火爆丼~ 晚市 HKD 118 虎燃四皇丼,有最中意既左口魚邊‼️/ 三文魚/蟹棒/赤蝦/蟹籽, 蟹子份量好多, 碗飯都好大碗 🍚三文魚唔算好厚切。 揀左明太子醬都唔錯! 另一款乜蟹都有丼HKD 138, 有蟹棒/蟹肉/蟹膏/蟹鉗/蟹籽/蟹蓋。 有好大個蟹蓋打卡, 但真係得個殼架咋!🫣 但蟹膏都有一大Pat 。不過海膽醬比較酸 唔係咁岩我。 額外叫左爆蔥鵝肝多士 HKD 68 ,多士唔夠鬆脆 , 好似夾扁左咁 。 可能咁樣望落去 , 鵝肝就幾厚 🤣🤣 雖然唔算好爆蔥但味道都ok ~ Ummmmm 試完, 人均HKD 183, 性價比一般 , 唔係差但又唔值咁多like 。 相比下鉄X堂 會多款好多 , 多刺身少飯啲。 如果餐廳揀左某一款丼都可以額外加刺身就更靈活!
乜蟹都有丼

虎燃四皇丼