2014-08-21 356 瀏覽
今日一行三人去食,一坐低已經覺得張枱好似冇抹乾淨,痴立立,落單後好快黎左餐飲,我同朋友A嘅凍奶茶有怪味,佢接受唔到於是換左凍檸水,我好後悔冇換,因為最後真係怪到飲唔落,朋友B嘅凍檸茶係正常味。個時餐廳總共得2,3枱客,但我地等左大半個鐘先有野食,我叫牛肉又黎左雞肉,於是又叫waitress換,等左咁耐仲要整錯真係有啲唔耐煩,之後朋友嘅野食都陸續黎左,我問老闆(?)係咪有泡菜,佢話一陣上,但十幾分鐘之後仲未有(正常泡菜唔係夾出黎就可以比客人? 但我地食到一半都未見泡菜嘅踪影) 朋友A忍唔住催下,老闆(?)就態度好差咁話等下啦,黎緊啦,我地個下靜晒,好聲好氣問但就有種比人鬧嘅feel。野食方面我地叫左牛肉豆腐鍋(中辣),辣炒雞肉飯(中辣),泡菜豚肉石鍋飯,跟餐會有湯、泡菜同飲品,普普通通冇乜特別,中辣都係微辣。食物係正常(唔計凍奶茶),但服務足以令我black list呢間餐廳。