餐廳: 安南越式牛肉粉
資訊:

2024-04-23 82 瀏覽
呢日落雨,晏晝冇出去食,只係喺公司食杯麵。放工好肚餓,拿拿淋行去大有商場搵食。原本想食西式,點知間餐廳原來裝修緊,呢個時候就見到安南原來下午茶供應到六點,實在太好喇。我去到的時候好多位可以任揀。我要咗生牛河,份量都幾大下,女士一定夠食。味道就普通,冇乜特別。飲品就要咗咸檸檬水,個味道好怪,純粹唔啱我口味。五點四十分左右開始,就好多人入黎趕食下午茶。我覺得都幾好,唔駛加一,份量OK,好適合老友記或者女士。服務態度就不過不失,地方都算叫闊落,灣仔區唔可以太多要求。

我去到的時候好多位可以任揀。

生牛河

飲品就要咗咸檸檬水,個味道好怪,純粹唔啱我口味。

咸檸檬水

服務態度就不過不失,地方都算叫闊落,灣仔區唔可以太多要求。

2024-04-18