第一次食韓式火鍋,想試下同平時食開既火鍋有咩分別我地揀左韓式涮涮鍋$178 有5款肉(牛肉,梅豚肉,豬腩肉,雞腿肉,海魚柳。)加$20可任意叫兩款湯底,揀左芝士同埋麻辣湯底。芝士湯底會有一碗芝士比你倒落去,好特別既湯底食落比較濃味,而麻辣好有驚喜,裡面加左好多一條條辣椒乾+少量花椒,食得辣既人就會好享受~前菜都係有海帶、泡菜。我地坐正自助拎野食前面,一眼望落都幾多款野食,仲有三大部電視播住kpop mv音樂,夠哂潮~ 韓式火鍋多左平日係傳統火鍋唔會見到既野食:年糕、黃色一節節好搞笑既豆卜串、韓式魚糕等。最特別係四色熊仔魚蛋頭,我諗小朋友見到一定好鐘意~肉類都唔錯,鐘意梅豚肉夠哂薄切滑身、牛肉都好嫩口對得住個價錢、海魚柳就麻麻喇有骨刺、豬腩肉一啲都唔騷、整體黎講肉質鮮美。甜品都係自助形式,貼心既係每款都係一口既份量,啱哂食完火鍋太多又有甜品胃既你。其餘飲品隨意拎。坐落都好舒服,我地坐左over兩個幾鐘都冇趕我地走服務好好,經理(?員工會主動幫我地換野食,問我地食邊款,好快手抵讚。會再去食。
第一次食韓式火鍋,想試下同平時食開既火鍋有咩分別

~前菜都係有海帶、泡菜。

。其餘飲品隨意拎。