灣景廳

Harbour Restaurant
餐廳: 灣景廳
資訊:

2024-04-26 243 瀏覽
我呢個芝士迷有福啦! 灣景廳推出左芝士主題嘅自助晚餐,我緊係要去食盡佢啦! 🧀🧀「芝」味狂歡海鮮盛宴自助晚餐果然係芝士主題, 餐廳每人都會送半隻芝士焗龍蝦,爽口彈牙,芝士味好香濃🦞。 另外,仲有各式各樣嘅芝士菜式,包括芝士蝦🦐、芝士鮑魚,😚什至大大個芝士即刻熱溶比你,自己揀配菜去食芝士火鍋…等等都係必有架!🤩 一啲都唔馬虎, 實可以滿足鍾意芝士嘅朋友。🥰熟食除左芝士菜式外都有其他選擇,最開心嘅係有片皮鴨,皮薄肉嫩好好味😆😆,旁邊仲有大大塊牛排同威靂頓三文魚。另外仲有粉絲蒸扇貝、小籠包、串燒牛舌羊架、小菜等等😍,想飲返豌湯嘅都仲有一中一西嘅選擇,味道仲好夠架🍲。最緊要係7:30後仲有鵝肝多士任食,入口即溶超正!😋冷盤呢到海鮮刺身都係任食架!🥳 海鮮有龍蝦鉗、蟹、蝦、蜆、螺、青口,每樣都大大隻好多肉架🦞🦐🦀🐚。而刺身就好新鮮,仲好厚身好足料! 👏🏻 另外仲有芝士拼盤同唔同嘅沙律比大家解下膩,可以繼續食🤣。甜品最後甜品又點可以冇! 🤤甜品枱放滿哂唔同嘅蛋糕細細件,可以食好多款呀🍰🍮。另外仲有窩夫、班戟、滑嘟嘟嘅豆腐花、芝士榴槤撻、葡撻,非常豐富🤩。飽到上心口都唔好唔記得仲有Haagen-da

「芝」味狂歡海鮮盛宴自助晚餐

熟食

冷盤

甜品
最後甜品又點可以冇! 🤤甜品枱放滿哂唔同嘅蛋糕細細件,可以食好多款呀🍰🍮。另外仲有窩夫、班戟、滑嘟嘟嘅豆腐花、芝士榴槤撻、葡撻,非常豐富🤩。飽到上心口都唔好唔記得仲有Haagen-dazs 雪糕,其他牌子味道都好特別,有榴槤、益力多同富貴黃金果味,總有一款啱你🍦🍨🍧!