呢間餐廳無論係食物定環境 都好啱打卡 特別係佢哋嘅甜品🤩真係又靚又好食 店員嘅服務態度仲好好 食得好開心🫶🏻.📌巴馬火腿田園沙律 $68沙律菜份量好多 好新鮮🥗青瓜清甜爽脆🥒仲有啲粟米粒同蕃茄仔🍅🌽巴馬火腿有淡淡嘅豬味 不過就比較鹹🐷芝麻醬份量唔會太多 撈埋幾好食😋.📌凱撒沙律 $52沙律菜同樣好多好新鮮🥗入面有脆脆煙肉碎同麵包粒, 番茄仔同芝士碎🥓🍞🍅🧀不過個沙律醬味道就差啲🥺.📌美國安格斯肉眼 $188好少西式牛扒係會用孜然調味 覺得有少少奇怪🤏🏻今次我哋叫咗全熟 但都唔會話咬唔到🥩旁邊有啲沙律菜都係加咗芝麻醬🥗仲有啲海鹽自己調味🧂薯角好脆 又夠大塊厚身 咬落食到薯仔嘅感覺 外脆內軟幾好食🥔.📌南瓜帶子意大利飯配煙三文魚 $128Risotto帶淡淡南瓜味 雖然唔算濃 但味道好天然 感覺係用左南瓜蓉+cream整成🎃食落creamy得嚟 又輕盈🤍仲加咗少少黑椒同洋蔥 更惹味🧅意大利米飯煙煙韌韌 每粒都索哂南瓜嘅鮮甜味🤤最鍾意個煙三文魚 好肥美 煙熏味齒頰留香🍣兩粒帶子就唔算鮮甜 同埋有少少過熟 唔夠嫩🙈.📌千島海鮮薄餅 $128呢個Pizza係薄脆批 批邊脆卜卜🍕入面有鮮甜彈牙魷魚

📌巴馬火腿田園沙律 $68
📌凱撒沙律 $52

📌美國安格斯肉眼 $188
美國安格斯肉眼

📌南瓜帶子意大利飯配煙三文魚 $128
南瓜帶子意大利飯配煙三文魚

📌千島海鮮薄餅 $128
呢個Pizza係薄脆批 批邊脆卜卜🍕入面有鮮甜彈牙魷魚, 蝦仔同硯🦑🦐不過可能個千島醬有啲多 令到Pizza有啲淋💦千島醬個黃芥末味好出 仲有啲蕃茄醬 芝士份量相對少啲 所以芝士味冇咁出🧀🥫
千島海鮮薄餅

📌奶蓋朱古力牛角窩夫 $58
Croffle好酥脆🥐奶蓋同朱古力超夾🤎🤍朱古力醬唔會話太甜同鹹鹹地奶蓋夾埋鹹鹹甜甜 好食🍫🥛
奶蓋朱古力牛角窩夫

📌提拉米蘇牛角窩夫 $68
Tiramisu唔算太苦同鹹鹹地奶蓋都幾夾☕️🥛上面仲有塊手指餅 幾有特色😝
提拉米蘇牛角窩夫

📌奶蓋烤布蕾牛角窩夫 $58
呢個反而有啲失望🙍🏻原本以為烤布蕾會有crème brûlée 但佢嗰一小杯醬 就係稀身啲嘅奶蓋表面輕輕加糖燒一燒 唔太食到焦香 都冇焦糖脆脆面🍮比較似普通奶蓋牛角窩夫多啲😟
奶蓋烤布蕾牛角窩夫

📌Tiramisu Latte (跟餐+$35)
latte嘅面頭放咗手指餅 打卡一流😍手指餅齋食又得 脆卜卜 浸一浸latte食又得 索哂latte嘅味道😚latte飲落甜度適中 仲好香醇☕️
Tiramisu Latte

📌可遇不可求 (跟餐+$25)
佢全部特飲嘅名都好得意😂呢杯係由白桃+青檸汁+紅石榴糖漿+薑汁汽水整成🍑🍋🥤薑汁汽水味都幾突出 但飲落都幾甜🫣飲到底仲有好多白桃肉 可以撈勻佢先飲😛
📌求其特飲 (跟餐+$25)
呢杯個名都好得意😆係由士多啤梨+藍莓+檸檬+紅莓+梳打水Mix埋一齊 有少少似黑加侖子味🍹有莓子果實豐富左個口感 叫咗半糖 甜度啱啱好 酸酸甜甜開胃解滯🍓🫐🍋
美國安格斯肉眼
南瓜帶子意大利飯配煙三文魚