2024-03-08 349 瀏覽
平日去咗兆萬食呢間,唔使排隊就有得入去 本身諗住都係普普通通打邊爐料,所以就是但咩都嗌咗啲嚟試吓。 肥牛同埋羊肉都唔差,最出色一定係牛丸、湯圓、炸枝竹。牛丸非常之多汁食落去好Juicy,而湯圓應該係我咁大個人食過最好食嘅,呢兩樣嘢下次去都一定會encore。至於炸枝竹響鈴嗰啲全部都係即刻炸上到枱都仲脆嘅。 仲送一個人頭份量嘅海鮮拼盤,有鮑魚,帆立貝同埋蝦。鮑魚非常好食。 食到一半嗰陣發覺上菜好似有啲慢,點知原來係個朋友唔記得撳落單制,一落返單啲嘢就即刻上返晒嚟,菜嗰啲都算多選擇嘅,油麥菜啊,菠菜嗰啲都有。總括嚟講呢間嘢都幾抵食,算係兆萬入邊嘅清泉,平日仲有八折,所以一定會嚟再encore。
,最出色一定係牛丸、湯圓、炸枝竹
2024-03-06
  • 海鮮拼盤