2022-06-01 90 瀏覽
之前經過,見到又新街嗰度開咗間新餐廳,咁啱今日收工返到嚟元朗諗住同老公搵間有啲情調嘅餐廳好好食番個晚餐。見佢餐牌又唔算貴,所以一於試吓啦。一入去,職員都好熱情咁幫我哋安排座位,而且介紹食物,職員話佢呢度嘅Pizza同埋意粉都係好出名嘅。而且cider 仲做緊優惠, $20就有一支。咁我哋一於就試吓啲Pizza啦,叫咗一個食肉獸pizza,仲有叫咗個卡邦尼意粉,意粉仲可以揀自己想食嘅麵條種類。個Pizza好有驚喜,果然係佢最出名嘅菜式之一,推介大家如果嚟呢間餐廳食嘅話一定要試吓佢嘅Pizza。至於意粉都好足料,入邊嘅帶子同埋蝦都有幾多下,而且帶子都好厚肉。本身想試埋佢個蘋果批,但可惜太飽,唯有下次再叫啦。

本身想試埋佢個蘋果批,但可惜太飽,唯有下次再叫啦。