餐廳: Glasshouse (形點 I)
資訊:

2018-02-26 163 瀏覽
去元朗拜年,同朋友先到Glasshouse醫肚。星期日每人最抵消費$150,限時90分鐘。我地7個人一共叫左10樣野,因台大長,黑松露鮮蝦椰菜花咸蛋薄餅、白酒煮大蜆未影就已分銷。黑松露鮮蝦椰菜花咸蛋薄餅有黑松露香,但就食唔到咸蛋味,冇特別。白酒煮大蜆完全唔得,D蜆肉係梅的...OK,水果都好甜一個字: 油呢串蕃薯一出場,大家已無言...呢2塊菜唔知想點,仲大過碗粉。因為其中朋友有少少胃痛,於是叫碗清D既少俾佢。佢話茶餐廳既好食D賣相幾靚,味道係無味,只食到一柱菜另一款pizza, 都算足料的Parma ham, 總算拎返D分數呢個都OK,可以試意粉都好食,酸酸甜甜,焗得好靚我地每人都叫左杯飲品,呢杯係menu 寫must try. Let's try! but no next time...只有茶味的鴦,請回我咖啡!希望大,失望大。呢個價錢,真係可以有好多選擇。未試過可以一試,但唔需要特別去試。
白酒煮大蜆完全唔得,D蜆肉係梅的...
OK,水果都好甜
酥脆炸魷魚鬚
一個字: 油
呢串蕃薯一出場,大家已無言...

粉紅米紙卷
賣相幾靚,味道係無味,只食到一柱菜

Parma ham pizza
蜜糖雞翼
呢個都OK,可以試
意粉都好食,酸酸甜甜,焗得好靚
特色鴦 (餐廳推介MUST TRY)

只有茶味的鴦,請回我咖啡!

2018-02-25
Parma ham pizza