2023-12-15 72 瀏覽
元朗真係好多好野食,又平又正,今日又收篇左一間高質的餐廳,選擇性高,岩晒我哋幾個好朋友可以一邊飲食,一邊聚舊。🌟#南瓜湯濃郁香滑,清甜南瓜味,好開胃。🌟#墨西哥雞肉烤餅烤餅底層酥脆,餅內鋪滿了多汁的雞肉、蔬菜和調味醬。每一口都能品味到餅皮的香脆和雞肉的鮮嫩,yummy❤️🌟#野菌蒜香牛油烤焗原條海鱸魚原條新鮮的海鱸魚經過烤製後保持了濕潤的質感,搭配上牛油、蒜和野菌的香氣,豐富的風味在口中綻放,必試!🌟#烤澳洲黑安格斯牛西冷配黑椒燒汁本來想試7成熟黑毛豬,但聞到隔離枱的香味,決定叫左安格斯牛西冷,牛肉烤得十分香濃,滿滿肉汁,牛肉味非常之鮮甜,唔使加黑椒汁都好好食。薯條亦十分粗身香脆,好正。🌟#生力黑騎士+ 小麥白啤酒啤酒好好飲,帶來清新的口感和微酸的氣息,令人愉悅地用餐,餐廳仲有好多特色cocktail ,好滿足!服務細心,菜品味道佳,最重要係無味精,性價比,餐廳舒適雅致,讓我地放鬆身心、享受美食。

🌟#南瓜湯
濃郁香滑,清甜南瓜味,好開胃。

🌟#墨西哥雞肉烤餅

🌟#野菌蒜香牛油烤焗原條海鱸魚