2016-02-27 1399 瀏覽
是日同事們放左工就去hea下,咁岩見到呢間牧羊人新開,所以入黎試下其實一直都好鐘意cafe & 文青風格,雖然我唔係文青,不過間唔中慢落黎都好舒服架所以台灣都係我最愛嘅地方!講返呢度先 heeee 我地嗌左一人一杯coffee,好香,好重咖啡味,好怕只得奶味,但呢杯岩岩好,正,仲有拉花都好正嗌左一個all day breakfast set B,有煙三文魚,豬肉腸,漢堡扒少少,炒蛋,幾粒蘑菇,仲有牛角包,茄汁豆,同蕃茄,講句公道說話,環境黎睇係十分ok, 不過講到食物呢,就認真麻麻地。普普通通囉,但唔值咁嘅價格,而且作為all day breakfast,一啲都唔醒神haha 女仔大部分都鐘意食甜品,呢個叫"京都春日" 其實係綠茶窩夫配士多啤梨,不過個名好正 haha 鐘意個窩夫夠鬆化,不過綠茶雪糕唔太夠味,可以再綠茶啲,而士多啤梨都係麻麻地,好酸但賣相好得小提示 下午茶做到6pm 送$40杯野飲🌹仲有呀6點過後會熄燈,然後點蠟燭,好浪漫
是日同事們放左工就去hea下,
咁岩見到呢間牧羊人新開,
所以入黎試下

其實一直都好鐘意cafe & 文青風格,
雖然我唔係文青,
不過間唔中慢落黎都好舒服架

所以台灣都係我最愛嘅地方!

講返呢度先 heeee
我地嗌左一人一杯coffee,
好香,好重咖啡味,好怕只得奶味,
但呢杯岩岩好,正,仲有拉花都好正

嗌左一個all day breakfast set B,
all day breakfast set B

但賣相好得