價錢平、環境大坐得舒服、乾淨、職員態度好👍🏻由台灣過江龍,年頭喺香港插旗!✨重點推介超好服務態度,店長勁有禮貌,一入門口已經大聲高呼「歡迎光臨」,點餐前會一句「好高興為你服務」,點餐後又一句「多謝你惠顧清原」,如果出去再點餐「好高興再次為你服務」,朋友表示佢I型人感到非常驚恐😂😂我會因為佢嘅熱誠服務態度再次幫襯!店長嘅私心推介:甜品有芋見幸福芋頭冰、招牌仙草冰(必食)、雙芋冰嫩仙草凍;飲品就仙草凍奶茶加薏仁+芋泥、紫芋波波沙👓招牌仙草冰 $49(芋頭球、芋圓、紅豆、珍珠、冰底)👓雙芋冰嫩仙草凍 $49(芋頭球、芋圓、紅豆)👆🏻芋圓煙靭、芋泥都好重芋頭味夠綿密、紅豆香甜,滿滿的仙草QQ的,仙草冰透心涼啱晒夏天食,成碗份量都好多,呢個價錢好OK尤其銅鑼灣依個地帶。👓仙草凍奶茶 $36加薏仁+芋泥✨店長私心推介,再額外加埋配料真係好好飲!奶茶底飲到滑嘟嘟嘅仙草+芋泥嘅綿密+燕麥香氣嘅薏仁,口感勁豐富而且好夾,店長果然推介冇錯!👓芋見莓好 $48 季節限定價錢好似唔太平,不過其實根本係碗飲得嘅糖水,料子豐富到呢!有小芋圓、西米、草莓醬,草莓醬係加分位提升左酸甜度。
價錢平、環境大坐得舒服、乾淨、職員態度好👍🏻
由台灣過江龍,年頭喺香港插旗!

👓招牌仙草冰 $49
(芋頭球、芋圓、紅豆、珍珠、冰底)

👓雙芋冰嫩仙草凍 $49
(芋頭球、芋圓、紅豆)

👓仙草凍奶茶 $36
加薏仁+芋泥