2023-08-10 635 瀏覽
食物真心唔貴,而且質素好高。特別係嗰個簿底pizza, 外賣攞到返屋企個邊邊依然都係趣嘅👍🏻👍🏻👍🏻雖然即叫即整要等20分鐘左右,但係好食最緊要烤雞肉pizza,肉嘅份量不少,芝士又夠重手,可以拉絲喔🧀🧀當然唔少得最多人叫嘅 Egyptian Roll炭燒羊肉烤卷,餡料係非常之多,但係醬汁都略嫌多咗少少,搞到個餅皮淋晒,口感麻麻🫨不過味道OK嘅。女仔食晒兩條一定飽兩個人食驚會唔夠飽,所以嗌咗個漢堡包餐炭烤雞漢堡配薯條,炭烤雞係出色嘅,所以配搭新鮮嘅蔬菜同埋麵包一定好食。最令我經驗嘅係佢嘅薯條係粗薯條之餘重用左乳酪醬做薯條嘅sauce ❤️❤️❤️唔好講笑果醬真係超好食,我就咁用嚟配麵包食都得👍🏻為咗呢個薯條醬,我下次一定會再漢堡包餐下次一定會再幫襯,不過里間餐廳主打晚餐時段,想下午買要博吓老闆睇吓會唔會開咗舖
食物真心唔貴,而且質素好高。

當然唔少得最多人叫嘅 Egyptian Roll

兩個人食驚會唔夠飽,所以嗌咗個漢堡包餐

為咗呢個薯條醬,我下次一定會再漢堡包餐

2023-08-05
20 分鐘 (外賣自取)
  • 烤雞漢堡包餐配薯條