2019-03-16 503 瀏覽
觀塘有好多cafe但要環境靚,食物好,咖啡香就唔係間間cafe做到MG Cafe位於觀塘海濱公園對出呢個位置人煙不太稠密,所以環境都好舒適等左一陣就有位餐廳內座位寬闊,有舒適梳化位從落地玻璃可以邊嘆啡咖邊欣賞海景叫左2個set1. MG All Day-Breakfast Fantasy配Americano內有黑松露炒蛋,燒菠蘿,煙肉,腸仔,Parma Ham等等份量都好足夠滿足一位男仕既食量咖啡香濃2. Spaghetti Carbonara with Crispy Parma Ham & Poached Egg 配 LatteCarbonara 醬汁夠傑加埋水煮蛋流心的蛋液拌勻意粉蛋汁+carbonara汁包住啲意粉入口好香😍再配埋Parma Ham有小小鹹味,令到好濃郁芝士蛋汁既意粉無咁覺得漏餐飲+$20轉Latte奶味唔會蓋過咖啡香味,假日嘆一杯特別感到relax
觀塘有好多cafe
但要環境靚,食物好,咖啡香就唔係間間cafe做到

MG Cafe位於觀塘海濱公園對出
呢個位置人煙不太稠密,所以環境都好舒適
等左一陣就有位
餐廳內座位寬闊,有舒適梳化位
從落地玻璃可以邊嘆啡咖邊欣賞海景

叫左2個set
內有黑松露炒蛋,燒菠蘿,煙肉,腸仔,Parma Ham等等
份量都好足夠滿足一位男仕既食量

加埋水煮蛋流心的蛋液拌勻意粉
蛋汁+carbonara汁包住啲意粉
入口好香😍

餐飲+$20轉Latte
奶味唔會蓋過咖啡香味,假日嘆一杯特別感到relax

Spaghetti  Carbonara  with  Crispy  Parma  Ham  &  Poached  Egg
Latte

Breakfast  Fantasy
Americano
Latte
  • Spaghetti Carbonara with Crispy Parma Ham & Poached Egg