2024-01-24 69 瀏覽
一直都想試這間的串燒,今日終於約到朋友嚟試,真係值得推介👍🏻👍🏻食物質素&性價比高,相信會回訪😊.▪️牛舌厚切 $78🌟🌟推薦🌟🌟肉質鮮嫩多汁,咬落彈牙又有嚼勁,值得encore再叫。.▪️燒蠔燒蠔大大隻,超級肥美😍 可以選擇味噌或蔥蒜醬油味,我選擇了蔥蒜醬油味,咬落去不會掩蓋生蠔味,反而令鮮味更突出👍🏻.▪️荔枝豬肉卷 $38豬肉表面燒得很香口,因為豬肉薄薄地,一咬落去荔枝汁爆哂出嚟,超甜超Juicy,口感正👍🏻.▪️白鱔 $88魚皮燒到脆卜卜又唔會乾身,肉身好Juicy,鹽味令魚香更鮮美.▪️清酒煮大蜆 $108🌟🌟推薦🌟🌟我超愛這個清酒煮大蜆🫨 清酒濃香程度,比平時食嘅濃郁,清酒完全滲透喺大蜆入面,除咗保留了大蜆嘅鮮嫩彈性,亦帶來一絲絲甜味及芳香.▪️法國鵝肝多士 $88嘩😳鵝肝真係入口即溶👍🏻 又不會感覺油膩,正!.▪️海膽海鮮炒飯 $158炒飯份量超大份,海膽亦絕不吝嗇大大塊,配埋粒粒蜆肉、八爪魚、蘿蔔,蜆肉好似食極都仲有咁,海膽撈埋炒飯一齊食,簡直一流.▪️巨峰梳打 $40好多清酒 / 飲料選擇,價錢正常
▪️牛舌厚切 $78
🌟🌟推薦🌟🌟
肉質鮮嫩多汁,咬落彈牙又有嚼勁,值得encore再叫。
牛舌厚切

▪️清酒煮大蜆 $108
🌟🌟推薦🌟🌟
清酒煮大蜆

▪️法國鵝肝多士 $88
嘩😳鵝肝真係入口即溶👍🏻 又不會感覺油膩,正!
法國鵝肝多士

▪️海膽海鮮炒飯 $158
海膽海鮮炒飯

▪️巨峰梳打 $40
好多清酒 / 飲料選擇,價錢正常
牛舌厚切
燒蠔